بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1398/07/07 - 09:02
  • - تعداد بازدید: 558
  • - تعداد بازدیدکننده: 141
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کارگاه تبیین طرح شهید احمدی روشن با حضور قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در شیراز برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان فارس در نشستی با حضور مسئولان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های شیراز، علوم پزشکی شیراز و صنعتی شیراز، دکتر محمود سعادت فومنی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان به معرفی و تبیین تسهیلات جدید بنیاد ملی نخبگان تحت عنوان «طرح شهید احمدی روشن» پرداخت.

~/Asset/News/News/Image/News/IMG-20190924-WA0007.jpg

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان فارس در نشستی با حضور مسئولان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های شیراز، علوم پزشکی شیراز و صنعتی شیراز، دکتر محمود سعادت فومنی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان به معرفی و تبیین تسهیلات جدید بنیاد ملی نخبگان تحت عنوان «طرح شهید احمدی روشن» پرداخت.

 در ابتدای این نشست دکتر شریف رئیس بنیاد نخبگان استان فارس با اشاره به گسترش کمی دانشگاه ها در کشور گفت در حال حاضر در کشور حدود ۲۷۰۰ موسسه آموزش عالی و دانشگاه وجود دارد که حداقل ۲۱۳ مورد از آنها در استان فارس هستند.

دکتر شریف ادامه داد: این دانشگاه‌ها اکثراً از دانشگاه‌های نسل اول هستند و فقط آموزش محورند، تعداد معدودی از آنها نسل دوم هستند و عملاً دانشگاه های نسل سوم که باید دانشجویان در آنها به صورت کارآفرین تربیت شوند در کشور وجود ندارد البته گام هایی در این مسیر در برخی از دانشگاه ها در حال انجام است.

.رئیس بنیاد نخبگان استان فارس با اشاره به ارائه طرح شهید احمدی روشن توسط دکتر سعادت فومنی با هدف استفاده از دانشجویان در کنار اساتید در جهت مهارت آموزی و توانمندسازی آن ها و همچنین آشنایی آنان با مسایل واقعی صنعت و بازار کار گفت: این طرح به نوعی گامی به سوی ایجاد دانشگاه های نسل سوم است.

دکتر محمود سعادت فومنی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه این نشست با اشاره به تعاریف «استعداد برتر»، «نخبه» و «سرآمد» گفت: وظیفه بنیاد ملی نخبگان در عمل، کشف استعداد های برتر و کمک به آنها برای سرآمد شدن و در نهایت تاثیرگذاری مثبت آنها در کشور است.

 وی با اشاره به فعالیت های بنیاد نخبگان در سطوح مختلف اضافه کرد: در بنیاد نخبگان در حیطه دانش آموزی اصل کار، شناسایی استعداد افراد است و در حیطه دانشجویی افزایش دانش و مهارت این افراد که طرح احمدی روشن در همین حیطه است و با هدف آموزش مهارت هایی در حیطه کارآفرینی و ... است که در دانشگاه‌ها به دانشجویان آموزش داده نمی‌شود.

 دکتر سعادت فومنی افزود: روش اجرای این طرح، ایجاد ارتباط بین اساتید و دانشجویان از طریق هسته های نخبگانی است که مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده و هست و از طریق ایجاد این هسته ها، نیروی انسانی متخصص تربیت خواهد شد.

قایم مقام بنیاد ملی نخبگان، اهداف این طرح را آموزش و توانمندسازی دانشجویان از طریق حل یک مسئله واقعی و رشد و نمو آنان زیر نظر خبرگان، توانمندسازی و هدایت آنان برای حل مسائل راهبردی کشور، ایجاد شبکه مستعدان مرتبط با یکدیگر و درنهایت تربیت و آموزش مستعدین در بستر حل یک پروژه واقعی زیر نظر یک فرد خبره بر شمرد.

 وی افزود: در این طرح از اساتیدی به عنوان مسئول هسته ها استفاده خواهد شد که ویژگی هایی مانند تعهد، تجربه در آموزش و تربیت دانشجویان و حسن سابقه در انجام پروژه های راهبردی داشته باشند.

 شایان ذکر است در طرح شهید احمدی روشن، دانشجویان تحت حمایت بنیاد نخبگان با راهبری یکی از اساتید دانشگاه و با استفاده از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان به حل یکی از مسائل واقعی موجود در صنعت کشور خواهند پرداخت و از این طریق گامی موثر در زمینه ارتباط صنعت و دانشگاه و تربیت دانشجویان با اهداف دانشگاه نسل سوم و دانشگاه کارآفرین انجام خواهد شد.


گالری تصاویر

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 135688
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم