بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1400/01/10 - 09:00
  • - تعداد بازدید: 2141
  • - تعداد بازدیدکننده: 167
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

مراسم اهدا جوایز اولین دوره جشنواره ملی تجارب برتر شهاب به میزبانی استان فارس برگزار شد

مراسم اهدا جوایز اولین دوره جشنواره ملی تجارب برتر شهاب به میزبانی استان فارس برگزار شد

~/Asset/News/News/Image/News/01400/dfvdfb.jpeg

روابط عمومی بنیاد نخبگان استان فارس از برگزاری مراسم اهدای جوایز اولین دوره جشنواره ملی تجارب برتر شهاب به صورت نیمه مجازی به میزبانی استان فارس گزارش داد. این همایش در روز چهارشنبه بیستم اسفند ماه 1399 با سخنرانی دکتر سالاریه معاون آینده سازان بنیاد ملی نخبگان، دکتر شریف رییس بنیاد نخبگان استان فارس، دکتر یاوری رییس سازمان ملی استعداد‌های درخشان، دکتر اسماعیلی مدیر کل آموزش و پرورش استان، دکتر غلامی رییس اداره استعداد‌های درخشان استان و دبیر علمی جشنواره، دکتر فخار زاده دبیر اجرایی جشنواره، دکتر گلشن مدیر کل شناسایی و هدایت مستعدان بنیاد ملی نخبگان و دکتر زینلی پور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه هرمزگان و از تدوین کنندگان برنامه ملی شهاب برگزار گردید. دکتر سالاریه ضمن برشمردن اهمیت برگزاری این همایش و جمع آوری تجارب موفق شهاب، نحوه اقدام بنیاد ملی نخبگان در تدوین این تجربه‌های اثر گذار و انتشار آن در جامعه آموزگاران و دبیران و مجریان این برنامه آینده ساز را بیان نمودند.

اجرای این برنامه توسط یکی از دانش آموزان شناسایی شده شهاب استان فارس در حوزه استعداد کلامی انجام گرفت که خود نشان از اثرگذاری و ارزشمندی این برنامه ملی است. این دوره از جشنواره با طی دو مرحله داوری 347 اثر ارسالی از 16 استان کشور به پایان رسید و 18 اثر برگزیده به انتخاب داوران در این همایش معرفی شدند. بر اساس میزان مشارکت استان های کشور در ارسال اثر به این جشنواره پس از استان فارس که با 169 اثر ارسالی در جایگاه نخست قرارگرفت و استان های کرمان و تهران به ترتیب با 57 و 29 اثر ارسالی در جایگاه‌های دوم و سوم قرار گرفتند. لوح سپاس و تندیس یادگار این مراسم از طریق کمیته علمی-اجرایی این جشنواره به بنیاد‌های نخبگان و آموزش و پرورش این استان‌ها اهدا شد. جوایز برگزیدگان این دوره از جشنواره به همراه لوح سپاس اهدا خواهد شد.

دکتر گلشن مدیر کل شناسایی و هدایت  مستعدان بنیاد ملی نخبگان و عضو کمیته علمی جشنواره با نگاهی گذرا به تلاش‌های انجام گرفته در برنامه ملی شهاب از آغاز تاکنون، ادامه مسیر را در این برهه زمانی گذار از مرحله استقرار این برنامه ملی و ورود به مرحله تثبیت آن برشمردند. ایشان ضمن ارج گذاری نسبت به شرکت کنندگان و صاحبان آثار در این همایش ملی، تجربیات موفق را  از عوامل مهم مرحله تثبیت برشمردند.

دکتر غلامی دبیر کمیته اجرایی این جشنواره محور‌های این دوره از جشنواره را آموزش خانواده، برنامه درسی مرتبط با شهاب، کارگروه شهاب مدرسه و مقیاس ارزیابی آموزگار بیان نمودند. ایشان همچنین افزودند این جشنواره با هدف ایجاد راهکار‌ها و مصداق‌های عملیاتی برای آموزگاران مجری شهاب در دوره ابتدایی برگزار شده است که از خروجی این همایش کتابی تحت عنوان راهکار‌های عملیاتی شهاب تدوین و در اختیار معلمان قرار خواهد گرفت.

دکتر فخار زاده نیز با اشاره به اینکه برنامه ملی شهاب یک برنامه جوان و آینده ساز در کشور است که در حوزه عملیاتی با چالش‌هایی همراه بوده است، غلبه بر برخی از این چالش‌ ها را بهره گیری از تجارب و مشورت با معلمان بیان نمودند که خوشبختانه با این جشنواره می‌توان این برنامه ارزشمند را هدفمندانه تر و بهتر اجرا کرد. ایشان همچنین نوید برگزاری دومین همایش ملی جشنواره تجارب برتر شهاب در سال 1400 در فارس را دادند.


گالری عکس

  • گروه خبری : SlideShow,یادداشت
  • کد خبر : 135921
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم