تجاری سازی و عملیاتی نمودن دستاوردها، یکی از شاخص های اصلی موفقیت در اجرای طرح های شهید احمدی روشن است.
تجاری سازی و عملیاتی نمودن دستاوردها، یکی از شاخص های اصلی موفقیت در اجرای طرح های شهید احمدی روشن است.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان فارس، در پی صدور دستورالعمل جدید در رابطه با نحوه اجرای طرح های شهید احمدی روشن (توسعه هسته های مسئله محور پژوهشی /فناورانه) و با توجه به فرصت اندک باقیمانده تا شروع مهرماه و آغاز به کار دانشگاه های کشور، ترویج فراخوان طرحهای شهید احمدی روشن در اولویت اول اهداف و برنامههای بنیاد نخبگان فارس قرار گرفت.
در نشستی که با بازیگران حوزه صنعت شامل؛ سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، اتاق بازرگانی، صنایع، معاون و کشاورزی شیراز، شرکت شهرک های صنعتی و پارک علم و فناوری استان در محل بنیاد نخبگان فارس برگزار شد رئیس بنیاد نخبگان با تشریح اهداف و برنامههای این بنیاد به ویژه در اجرای طرح های شهید احمدی روشن گفت: توانمندسازی دانشجویان مستعد که از اهداف اصلی بنیاد ملی است در طرح های شهید احمدی روشن تجلی پیدا می کند. جایی که دانشجویان و دانش آموختگان جوان بهگونهای آموزش می بینند که پس از فراغت از تحصیل نهتنها دغدغه شغل ندارند، بلکه خود در جذب جوانان جویای کار موفق هستند. دانشجویان و دانش آموختگانی که در همکاری این طرح ها موفق به ایجاد شرکت های دانش بنیان می شوند، ایده آل بنیاد نخبگان را برآورده کرده اند. در حقیقت راه اندازی یک شرکت دانش بنیان و تجاری سارس و عملیاتی کردن دستاوردها، یکی از شاخصهای اصلی موفقیت در اجرای طرح های شهید احمدی روشن است.
در نشست های جدا گانه ای که با مسئولین دانشگاه های استان نیز تشکیل شد، از آنها درخواست گردید تا به کمک مسئولین دستگاههای استان چالش های موجود را شناسایی و اعلام نمایند.